sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Täti-ihmisen tuotoksia

Hei tyypit! Anteeksi pitkähkö hiljaiselo täällä blogin puolella. Elämä pääsi yllättämään kaikkine värivivahteineen, mikä sai minut viettämään Suomessa viimeiset puolitoista viikkoa. Nyt olen takaisin Tartossa sorvin ääressä, joten eiköhän tämä blogikin ala päivittyä säännöllisen epäsäännöllisesti jatkossakin.

Tuli Suomessa tehtyä vähän käsitöitäkin stressiä purkaessani. Aikaansaannoksenani oli siskon upouudelle vauvalle hoitopöydänpäällinen. Juuri kunnostettu hoitopöytä on ehtaa kasaria: sen päällä on vaihdettu koko sisaruskatraan vaipat. Kangas käytiin ostamassa Marimekolta, sisälmyksenä on siskon raksalta ylimääräiseksi jäänyttä vaahtokumia ja vetoketju löytyi äidin kätköistä. Jos päällinen pääsee likastumaan, voi sen huoletta heittää pesukoneeseen, sillä sen saa vetoketjun avulla helposti irralleen.


Siirtolapuutarha-kuosi on miellytänyt silmääni alusta alkaen, toivottavasti myös sisko tykkää! Minua odottaa Suomessa samaista kangasta vielä muutama hukkapala, joten kesällä pääsen ompelemaan siitä vielä jotain kivaa itsellenikin.

2 kommenttia:

  1. Joskus se elämä tosiaan yllättää, mutta toivottavasti vain hyvällä tavalla! Ja onnea tätiytymisestä myös! Tuplatätinä voin sanoa, että se on ihan mukavaa hommaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos onnitteluista! Kyllä se niin on, että elämä ei olisi elämää ilman ajoittaisia vastoinkäymisiä. Onneksi kaikki on kuitenkin taas hyvin!

    VastaaPoista

Psst! Kiva, että kävit vierailulla blogissani. Ilahduttaisitko minua vielä kommentoimalla näkemääsi ja lukemaasi?