lauantai 8. syyskuuta 2012

Uutta ja ihmeellistä

Ensi kuussa blogini liittyy monen muun blogin ihastuttavaan ja inspiroivaan seuraan. Oli mahtavaa huomata, että moni lempiblogini on mukana tuossa uudessa blogikonseptissa. Mukana on hurja määrä laadukkaita blogeja, joten luettavaa riittää teille kaikille varmasti, vaikka tämän blogin päivitystahti onkin harvinaisen epäsäännöllinen.

Loppukesän kukista koottu kukkaseppele tuotti silmin nähden iloa eräänä elokuisena lauantai-iltana kotipihallamme ja vähän lähikuppilassakin. Seppeleen väkertämisessä oli jotakin kovin terapeuttista. Siinä tiesi luovansa käsillään jotain kaunista, josta voi nauttia vain pienen hetken. Kaiken ei tarvitse olla niin kauaskatseista. Samalla mieleen tulvi kaikki ne lapsuuden hetket, jolloin on istunut vaaleat kesävaatteet päällään voikukkameren keskellä ja pujotellut kukanvarsia limittäin. Niihin voikukkatahroihin ei auttanut omot eikä arielit.
P.S. Sivupalkissa on TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja ja kiinnostuksenkohteita. Osallistujien kesken arvotaan 10 lahjakorttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Psst! Kiva, että kävit vierailulla blogissani. Ilahduttaisitko minua vielä kommentoimalla näkemääsi ja lukemaasi?