lauantai 24. elokuuta 2013

Sadan lukijan rajapyykki!

Tällä viikolla blogini saavutti eräänlaisen virstanpylvään: blogiani seuraa nyt bloggerin kautta täydet sata lukijaa! Kippis sille!

Toivotan kaikki uudet lukijat tervetulleiksi ja niiaten kiitän kaikkia vanhojakin seurailijoita! Kommenttejanne on aina yhtä mukava lueskella! Ilman teitä tämä olisi vain kovin yksinäinen hääräilypäiväkirja.
Kuva: Marimekko

Lukijuutenne kunniaksi järjestänkin ihan vain teitä varten arvonnan, josta voipi voittaa viidenkymmenen euron (50 €) arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin! Kyseisestä nettipuodista jokainen (niin leipuri, kokki, näpertäjä, sisustaja kuin muodin ystäväkin) löytää varmasti jotakin mieluista, jos ei itselleen, niin vähintäänkin ystävälle lahjaksi.

Lyhyestä virsi kaunis. Osallistuaksesi arvontaan, kirjoita postauksen alle kommentti. Voit vaikkapa kertoa minulle, mistä olet tänne löytänyt ja kuinka kauan olet höpötyksiäni seurannut. Olisi sangen hauska kuulla teistä! Pakko ei ole kommentissaan kuitenkaan kertoa mitään muuta kuin oma yksilöllinen nimimerkki ja sähköpostiosoite. Jokaiselle kommentoijalle on jaossa yksi arpalipuke. Aikaa osallistua on sunnuntaihin 8.9. asti. Lykkyä tykö! Mahtavan palkinnon arvontaan lahjoitti CupoNation.

44 kommenttia:

  1. Löysin ihan sattumalta... Mutta niinhän ne parhaat löytyy.

    VastaaPoista
  2. Onnittelut sadasta lukijasta, se on mukava tunne kun se tutuksi käynyt kaksinumeroinen luku vaihtuukin kolminumeroiseksi :)

    minttusblog.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Onnea satasesta (hassua, minullakin sama tilanne - ja arvontakin!). Löysin blogisi viime kuussa Suomen-lomalla jonkun toisen blogin kautta ja ihastuin!

    VastaaPoista
  4. Oikein paljon onnea! :P Löysin blogisi inspirationin kautta :)
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Onneksi olkoon :) Inspirationin kautta löysin blogiisi.
    hannesalo@netikka.fi

    VastaaPoista
  6. Onnea! (: Taisin löytää blogisi aivan sattumalta joskus aikoja sitten :D

    kotkottaja@luukku.com

    VastaaPoista
  7. olen ollut lukia vasta jonkin aikaa ja löysin blogisi, kun etsin sisustus/askartelu/tuunaus blogeja :)

    VastaaPoista
  8. En edes muista miten löysin blogisi joskus kauan sitten, mutta kaiketi etsiessäni hyviä näpertely/sisustus/random-blogeja :) Mutta koska matka on ollut niin hauska, en ole heti jäämässä pois kyydistäkään.

    VastaaPoista
  9. Onnea rajapyykin ylittämisestä.
    Olen aika kauan juttujasi lukenut, enkä kyllä yhtään muista mistä tänne löysin...:))

    VastaaPoista
  10. Indiedayssä lueskelen välillä blogiasi. Ensimmäisen kerran luin kun kirjoitit minibudjetin keittiörempasta, ja tykästyin kovasti. :)
    tintskukka(at)gmail.com

    VastaaPoista
  11. Löysin toisen blogin kautta tänne ja sen jälkeen olen seurannut blogiasi syötteenlukijan kautta. Mukavaa alkavaa syksyä!

    VastaaPoista
  12. Suurenmoiset onnittelut!

    Minä olen täällä jo useamman kuukauden käynyt jokaisen postauksen lukemassa. Ensimmäinen kerta oli se, kun kävit ensin kommentoimassa tekemääni pehmokitaraa ja sitten kertomassa, että olit itsekin tehnyt samantapaisen. JOPA HIENOMMAN! :)

    melkeinkuinuusi.blogspot.fi/2012_12_01_archive.html

    VastaaPoista
  13. Yhtään en muista, miten tänne eksyin, mutta aika kauan oon blogiasi seuraillut. :)

    reetta_greippi@hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Löysin blogiisi toisen lukemani blogin kautta ja tykästyin heti - joten pidempään olen seurannut Bloglovinin kautta!

    VastaaPoista
  15. Huikee arvonta! No sä oot mun huippukaveri ja blogia oon lukenut aina. <3 Käy muuten tsekkaas mun blogiräpellys, ellet oo vielä huomannu sitä. :)

    mayrynen.blogspot.fi

    VastaaPoista
  16. Varsin mainio arvonta, pakkohan se on osallistua :)

    Mä olen itse myös sellanen häärääjä/näprääjä/tuunaaja/kokeilija/mitä vielä, muistelisin löytäneeni blogiisi joko perinteisesti Googlen avulla etsiessäni mielenkiintoisia, aiheeseen liittyviä blogeja tai sitten Blogilistan kautta...? Jotenkin niin :D

    Seuraan blogiasi sekä Bloggerin että Bloglovinin kautta, ensimmäisessä nimimerkillä inkivaeaeri ja mikäs mun Bloglovin-nimi olikaan, varmaan Ninna Rannikko. Säpo on inkivaeaeri@gmail.com !

    VastaaPoista
  17. Taisin eksyä tänne jonkin toisen blogin linkkilistan kautta, ja toivoisin kyllä lisää luettavaa kun vanhat on selattu läpi! :)

    sitruuna.unia@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Inspirationin kautta löysin blogiisi.Kyllä tuunaaja toisen tuunaajan tunnistaa ;)
    Tykkään kovasti blogistasi!

    VastaaPoista
  19. Sattumusten summa ja onnellinen onnettomuus että tänne eksyin ;)
    Käyn säännöllisesti kurkkimassa tekstejäsi ja lueskelemassa myös vanhempia kirjoituksia. Tykkään paljon.

    VastaaPoista
  20. Pitkään oon sua seurannut, harmitellut vain ettet löydy blogilistalta.. Oot kuitenkin suosikkivalikossa joten tarkistan päivittäin ootko kirjoittanut :)
    -pp (ainoe@suomi24.fi)

    VastaaPoista
  21. En muista miksi ja milloin olen blogisi liittänyt netvibes-listalleni, luen aika paljon blogeja. Blogissasi minua kiinnostavat käsityöaiheiset postaukset. Leivontakin on ihan jees. Hauskaa että olet saanut niin monta lukijaa!
    paula.jakobsson (a) gmail.com

    VastaaPoista
  22. Googlettelin jotain ohjetta johonkin asiaan (ihanan selkeetä taas :D) noin vuosi sitten, täältä sen sitten lopulta löysin ja lukijaksi jäin :) Olen tosin hirmu huono liittymään lukijaksi mihinkään vaan katselen aina bloglovinin kautta :)

    VastaaPoista
  23. En enää muista mitä kautta blogiisi olen joskus päätynyt, mutta hiljaisesti olen sitä seuraillut ja vanhempiakin postauksia kolunnut. Ja sitten kerran yhdestä postauksesta taisin lukea, että meidän blogien nimet on ottanut kummatkin hieman vaikutteita yhdestä ja samaisesta biisistä :)

    VastaaPoista
  24. Eka tulit sä ja sit tuli sun blogi. Oot vaan niin mahtava - sä ja sun hääräilyt :) -Sanna

    VastaaPoista
  25. Kesästä olen seuraillut blogiasi. Löysin sen kun etsin itse tehtäviä häälahjaideoita ja sinulla oli tuo kiva lahja itsetehtyjen tyynyliinan, kynttilän ja suklaaherkkuja! Eli vanhempien postausten kautta löydyit ja olet ollut suosikkilistalla siitä lähtien.

    VastaaPoista
  26. Vierailin blogissasi ekan kerran, kun etsin tietoa pienen budjetin keittiöremontista. Hyviä vinkkejä tulikin, koska teimme ihan vastaavan ilmeenkohotuksen keittiöllemme! Työtähän siinä oli, kun maalasi 5 miljoonaa erikokoista kaapinovea, mutta lopputulos on niin loistava, että vaiva kannatti! :)

    VastaaPoista
  27. Jonku toisen blogin kautta tänne olen tieni löytänyt ja lukijaksi bloglovinin kautta jäänyt. Reilun vuoden verran olen postauksesi lukenut, nyt ensimmäistä kertaa kommentoin.. olen vähän laiska sen suhteen :) Mutta tässä arvonnassahan on pakko olla mukana! (Yleensä osallistun arvontoihin vain jos uskon että haluan voittaa yhtä paljon kuin muutkin osallistujat :D)

    VastaaPoista
  28. Täytyypä kokeilla arpaonnea :) Onnittelut huikeasta lukijamäärästä!

    VastaaPoista
  29. Olen joskus tullut blogiisi jonkun toisen blogin kautta ja piipahdan aina silloin tällöin. Itse en kirjoita blogia, koska aikani ei kertakaikkiaan riitä. Osallistun mukavaan arvontaan.

    VastaaPoista
  30. Oi, ihana arvonta! Kaikki heti mulle nyt. Tiedät, mistä mut löytää!

    VastaaPoista
  31. No mä oon lukenut tätä niinku aina. Alusta asti. Koska oot niin lempi <3 (Ja koska tää on niin hyvä.) Sulla lienee mun yhteystiedot... t. Miia

    VastaaPoista
  32. Olen seurannut sun blogia muutaman kuukauden. Aluksi luin kaikki vanhemmt pstaukset läpi :) Sulla on kiva, lämmin tyyli kirjoittaa kaikkien hienojen ideoiden ja toteutusten lisäksi :)

    VastaaPoista
  33. Naapurisi tässä hei, FDS:n lahjakortti houkuttaa :D En muista miten aikanaan päädyin tänne, linkkasitkohan itse jonkun jutun täältä facebookkiin niin varmaan sitä kautta?

    VastaaPoista
  34. Onnittelut sadasta lukijasta! Suht uutena lukijana mukaan arvontaan. En kyl yhtään muista, et mistä tänne tupsahdin, mut heti jäin lukijaksi. :)

    VastaaPoista
  35. onnittelut satasesta ja miusta saat taas uuden lukijan id inspirationin kautta tänne hypähdin. ja vaikutti niin mukavalta että jään pysyvästi. ehdottomasti siis mukana myöskin arvonnassa :)

    VastaaPoista
  36. voi kun muistaisin miten oon blogiisi päätynyt alunperin. muistan löytäneeni blogisi moneen kertaan muiden blogien kautta ennen kun tajusin lisätä sinut bloglovin-listalleni!
    blogisi on hyvin miellyttävää ja piristävää luettavaa!

    minneve_123@hotmail.com

    VastaaPoista
  37. Wee, sun kautta löysin blogiin ja kaikki postaukset olen lukenut innolla...blogi löytyy mun välilehdistä suoraan ;) Vuotta en muista koska tänne eksyin, mut aika alusta asti olen sitä lueskellut :)

    VastaaPoista
  38. Onnittelut! Uskoisin, että jostain toisesta blogista olen tänne joskus.. puoltoista vuotta sitten löytänyt? Seurailen Bloglovinin kautta, josta tuli muuten mieleeni, että olisi kiva, jos blogisi sallisi BL-profiililla kommentoinnin. c:

    vilivinkka (at) gmail.com

    VastaaPoista
  39. Onnea! Hieno arvontakin. Minä törmään tänne aina välillä etsiessäni jotain käsityöinspistä. Kivoja juttuja :)

    VastaaPoista
  40. Eksyin tänne jonkun toisen blogin kautta ja jäin lukemaan, koska sulla on niin laaja aiheinen blogi!(:

    VastaaPoista
  41. En kyllä millään muista miten olen tänne eksynyt, siitä on kuitenkin jo niin kauan aikaa :D Blogisi on yksi kestosuosikeistani monipuolisten juttujensa ansiosta! :)

    lookingforclementines(ät)hotmail.com

    VastaaPoista
  42. Olisikohan käynyt niin, että olen ensi kertaa löytänyt tieni tänne ihan vaan `seuraava blogi` nappulaa painelemalla. No hyvä että olen löytänyt. Olen kirpputori-intoilija ja mieluusti etsin vinkkejä kivoista paikoista.
    ahlfors(at)suomi24(piste)fi

    VastaaPoista
  43. Jostakin tupsahdin ja heti arvontaan osallistun! Sulla onkin aikas kiva rvonta lahja :) Omassanikin on arvontaa meneillään :))

    VastaaPoista
  44. Ihana arvonta :) Ihan sattumalta olen tämän blogin löytänyt googlailemalla sisustusjuttuja :)

    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista

Psst! Kiva, että kävit vierailulla blogissani. Ilahduttaisitko minua vielä kommentoimalla näkemääsi ja lukemaasi?