Calabrese-pestopasta
keskikokoinen sipuli
1/4 kesäkurpitsaa pilkottuna
10 kirsikkaluumutomaattia halkaistuna
10 keskikokoista herkkusientä pilkottuna
100 g kylmäsavustettua kinkkua pienennettynä
75 g Calabrese-pestoa (tai maun mukaan)
täysjyväluomupastaa (3 - 4 hengelle)
kourallinen rukolaa
Grana Padano -juustoa
- Keitä pasta paketin ohjeen mukaan.
- Kuullota paistinpannulla sipuli ja lisää kesäkurpitsat. Paista kunnes kesäkurpitsat ovat hieman pehmenneet. Lisää joukkoon tomaatit, herkkusienet ja kinkku.
- Sekoita paistos pastan sekaan ja lisää joukkoon pesto ja rukola.
- Raasta Grana Padano -juustoa suoraan annoksen päälle (maailman söpöimmällä miniraastimella).
(Kuvan annos on lavastettu santsiannoksesta. Oikeasti eka annos tuli vedeltyä napaan niin nopsaan, ettei siinä paljon ehtinyt kameraa miettiä.)
Calabrese-pesto oli meille molemmille ihan uusi tuttavuus, siksi sen valitsimmekin. Se sisältää mm. chiliä ja tuota samaista italialaista Grana Padana -juustoa. Herkkua on.
Näyttääpäs hyvältä!
VastaaPoistaMulla on sulle jotain blogissa. :) http://needlesandroses.blogspot.com/