torstai 6. helmikuuta 2014

Gaggui

Turus avataa lauantain 8. helmikuut uus ihana kaffela. Gaggui nimeltään. Siä o ihana tunnelma, ihanat ihmiset, ihana sisustus, ihanii gaggui, ihanaa kaffee ja mitä vaa ihanaa ihmisel voi miälee tul.

Kaik o turkulaist. Sisustus o turkulaist (mm. Saana ja Olli) tairet. Kaffekupit ja tassit o turkulaist käsityät (Terraviiva). Kaffeki o turkulaist (Turun kahvipaahtimo) - ja nii maa hyvää, et ei tosikaa.

Vähä liia tuhti / gaggui.fi

Mää sai kunnia käyd siä jo maistaa tota taivaallist "Vähä liia tuhtii", joka oli kyl yht ihanaa ku ravintolapäivän muutama vuas sit Gaggugallerias. (Ny tais men poriks, ku se o ainoo murre, mitä mää osaa puhuu.)

Mut Turus Humalistokadul lähel rautatieasemaa avataa lauantain aiva ihana kaffela. Junal pääsee kätevästi kauempaaki. Menkää sin niinku oisitte jo!

[Tää ei muute sit oo maksettu mainos.]

3 kommenttia:

 1. Voi miten ihanaa! Pitääpä poiketa, kun Turkuun on asiaa. Loistavaa, että paikallisuus on nostettu esille kaikessa - sisustusta myöten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Turkuun tulet, niin ehdottomasti kaffehetkeä Gagguihin viettämään! :)

   Poista
 2. No kyl tual tarttee käydä kaffel ja gagul, ku kottii päi tulee käymää (apua, hävettää ettei turkulainen osaa turkua :/)

  VastaaPoista

Psst! Kiva, että kävit vierailulla blogissani. Ilahduttaisitko minua vielä kommentoimalla näkemääsi ja lukemaasi?