maanantai 18. toukokuuta 2015

Kaikki sileeks!

Yhteistyössä Philips

Huhtikuun lopussa osallistuin Indiedaysin Bloggers' Inspiration Day -tapahtumaan jo kolmatta kertaa. Philipsin pisteellä pääsin kokeilemaan Steam & Go -vaatehöyrystintä ja se oli menoa se!

Vaatehöyrystimellä rypyt katoavat nappia painamalla - kirjaimellisesti! Tällaiset tuotteet pukkaavat olemaan hieman epäilyttäviä ostaa sokkona: nyt kun pääsi paikan päällä toteamaan, että vaatehöyristin todella toimii, en epäillyt hetkeäkään, kun minulle tarjottiin blogiyhteistyömahdollisuutta.

Vaatehöyrystimellä inhokkiaskareestani (eli silittämisestä) on tullut suorastaan koukuttavaa puuhaa. Miltei kuukauden päivät olen voinut pitää silitysraudan kaapissa, vaikka pukeudunkin melko usein sellaisiin vaatteisiin, joita ei suoraan pyykkinarulta voi niskaansa vetäistä.

Koska blogini lukijoissa on varmasti monen monta käsityöintoilijaa, voin vinkata, että tämä sopii erinomaisesti myös ahkeran ompelijan ja neulojan perustarvikkeisiin: laitteella saa nopeasti kankaat sileiksi ja vastavalmistuneet lapaset höyrytettyä.Näin vasenkätisenä voin puolestani todeta, että tässä laitteessa ei vasureita ole syrjitty. Painike on keskellä kahvaa, ja laitetta voi siis yhtä hyvin käyttää vasemmalla kuin oikeallakin kädellä. Arvostan!


Yksi parhaista jutuista on se, että vaatehöyrystimellä saa hihatkin helposti sileiksi. Vaate siis vain nakataan henkarille, napataan vaatteen helmasta tai hihansuusta kiinni ja pistetään höyrytellen.

Höyrystimen vesisäiliö on helppo irrottaa ja kiinnittää. Yksi säiliöllinen vettä piisaa vallan mainiosti muutaman paidan höyryttämiseen, vaikka pieni onkin.

(Parhaiksi henkareiksi tähän puuhaan totesin hyvin äkkiä littanat samettipintaiset luistamattomat henkarit: vaikka hihasta ja helmasta vähän nykisikin, niin vaate ei luiskahda alas vaatepuulta.)
Ja nyt kuulolle siellä näytön toissa puolen: voit voittaa itsellesi oman Steam & Go -vaatehöyrystimen! Ryhdypä kaivamaan kesämekkoja talvisäilöstä, sillä julkaisemalla Instagramissa kuvan omasta pelastusta kaipaavasta kesämekostasi, voit voittaa laitteen omaksesi!

Osallistu kilpailuun Instagramissa näin:
1) Julkaise Instagramissa kuva omasta, pelastusta kaipaavasta kesämekostasi
2) Lisää kuvaan hashtagit #steamNgo ja #kesämekko2015

Tuotteet arvotaan 18.6.2015. Kilpailun sääntöihin voit tutustua täällä. Klik!


(Minut muuten löytää Instagramista nimimerkin @kris_tii_na takaa.)


*Philips Steam & Go -vaatehöyrystin saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Psst! Kiva, että kävit vierailulla blogissani. Ilahduttaisitko minua vielä kommentoimalla näkemääsi ja lukemaasi?