perjantai 29. toukokuuta 2015

Mikä sinua inspiroi?

Kovin monta kuuklettelijaa tuntuu inspiroivan parin vuoden takainen minibudjetin keittiöremonttini. Minibudjetin keittiöremppa on edelleen blogini ylivoimaisesti luetuin postaussarja. Suosittuja hakusanoja ovat myös unisieppari, piimällä maalaaminen, jyväpussi ja hernepussit. Tasaisin väliajoin joku kaipaa myös gubbröran reseptiä.


Indiedaysin Bloggers' Inspiration Day -tapahtumassa Asus haastoi #inspiraatiosanat-haasteessaan bloggaajat kertomaan, mikä meitä juuri sillä hetkellä inspiroi. Hetken mietittyäni totesin, että minua inspiroivat kaiken maailman päättömät ideat, ja naputtelin inspiraatiosanani Asuksen sanapilveen. 

Kun tekee kaikki päivät työtä päällään (ehheh, onhan se melkoista verbaaliakrobatiaa), vapaa-ajalla ei jaksa enää turhaan vaivata päätään liialla miettimisellä. Mitä päättömämpi idea, sitä parempi, sanon minä. Yrittänyttä ei laiteta - korkeintaan saattaa pudota päälleen.


Alla oleva sanapilvi sen näyttää: suurinta osaa osanottajista insipiroi kesä. Turha sitä mennä kieltämään, kyllähän sitä on kesän verukkeella tullut tehtyä jo yhtä sun toista. Eilen kökin lämmöstä huumaantuneena kasvimaalla iltakymmeneen (se puuha saattoi kyllä mennä jo tuon päättömyyden puolelle).


Minulta ei yleensä inspiraation lähteitä puutu: innostun kauniista kuvista, valosta, musiikista, keskusteluista, valokuvista, sateesta, kirjoista, sarjakuvista, väreistä, värittömyydestä... mitä näitä aistein havaittavia asioita maailmassa nyt on. Joskus inspiraatio iskee keskellä yötä, kesken unienkin. Harvinaisen monena yönä olenkin joutunut nousemaan ylös kirjoittaakseni tai piirtääkseni idean paperille.

Loin blogini muutama vuosi sitten ensinnäkin siksi, että halusin saada tallennettua yhteen paikkaan muistot tekeleistäni - etenkin sellaisista käsitöistä, jotka teen lahjaksi. Toinen syyni oli saada hyväksi havaittuja reseptejä talteen. 

Jossain vaiheessa sitä huomasi, että blogini avulla minulla on mahdollisuus myös inspiroida muita tekemään käsillään uusia juttuja ja kokeilemaan keittiössäkin uutta. Bloggaamisesta on tullut osa elämääni, vaikka joskus muu elämä valtaakin bloggailulta alaa. Kiitos teille, että seuraatte touhujani! Inspiroidaan jatkossakin toisiamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Psst! Kiva, että kävit vierailulla blogissani. Ilahduttaisitko minua vielä kommentoimalla näkemääsi ja lukemaasi?