perjantai 16. toukokuuta 2014

Tunnustusta käsityöbloggareille

Sweet things -blogin Annika antoi minulle ihanan tunnustuksen, kiitos vielä! Tunnustuksen saa jakaa eteenpäin kolmelle seuraamalleen käsityöblogille perustelujen kera. Teitä taitavia naisia on siellä vaikka kuinka paljon, mutta valkkasin tähän nyt muutaman monitaiturin blogin. Jatkakaa kaikki samaan malliin inspiroimista ja inspiroitumista!Muita ihaniaMuita ihania -blogin Tiina tekee kertakaikkiaan ihastuttavia käsitöitä pilke silmäkulmassa. Hän neuloo, ompelee, kirjoo ja askartelee... ja varmasti Tiina osaa paljon muutakin! Kurkatkaapa vaikkapa Tiinan viime vuoden aikaansaannoksia tästä linkistä.


Hupsistarallaa


Hupsistarallaa-blogin Terhi ei värejä kaihda! Hän tuntuu neulovan yhdessä hujauksessa neuletakin ja ompelevan siihen päälle vielä pari lätsää, pipoa ja mekkoa. Hyväntuuliset (ja melko sarkastisellakin otteella kirjoitetut) postaukset ovat hyvää viihdettä arki-iltoina! Tsekatkaa esimerkiksi tämä legolippapipo ja tämä neulottu vauvapeitto.Eilen tein
Eilen tein -blogia kirjoittaa käsityönopettajaksi opiskeleva Hanne. Minusta tuntuu, että hän osaa tehdä ihan mitä vaan; hän neuloo, ompelee, kirjoo, virkkaa, tekee saippuaa, valaa betonia ja näpertelee kaikenlaista. Tämä lankakerää varten ommeltu keräpussi odottaa pääsyään pois minunkin tekemättömien asioiden listalta. Nämä Marimekosta inspiroituneet Marisukat ovat myös kovin viehättävät!

1 kommentti:

  1. Oi kiitos tunnustuksesta ja kauniista sanoistasi :) Kommenttisi blogiini oli jäänyt jonnekin odottavien kommenttien syövereihin valitettavan pitkäksi aikaa joten nyt vasta löysin tänne! Kiitos kiitos! :) :) :)

    VastaaPoista

Psst! Kiva, että kävit vierailulla blogissani. Ilahduttaisitko minua vielä kommentoimalla näkemääsi ja lukemaasi?