keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Tutti nauhaan ja menoks!

Tämä lukeutuu maailman yksinkertaisimpiin käsitöihin. Tein tintille jo joskus ennen joulua tuttinauhan, jotta tutin tuoma lohtu olisi aina lähellä.


Hankin tuttinauhatarvikkeet Nappikauppa Punahilkasta (tuttirenkaat noin 50 senttiä kipale ja klipsitkin vain 65 senttiä). Noita klipsejä ja tuttirenkaita on moneen makuun, joten varmasti löytyy mieluinen. Nauha minulla oli omasta takaa, mutta niitäkin tuolta samasta puodista löytyy monenmoisia.


Jos on vauvajuhlia ovella, niin tee vaikkapa liuta tällaisia. Aikaa ei kauaa tuhraudu, mutta saat antaa kuitenkin jotakin itse tehtyä.


Miten tuttinauha siis tehdään? Kuvista se kaiketi selviää: ompele nauhan toinen pää kiinni tuttirinkulaan ja toinen pää klipsiin. Se on siinä.

2 kommenttia:

  1. Taas paljastui oma uusavuttomuus. Eipä oo nimittäin käynyt mielessä, että noitakin voisi itse tehdä... :) Sais vaikka joka tutille oman nauhan!

    VastaaPoista
  2. No hyvä ettei mennyt hukkaan tämäkään postaus! Joskus sitä meinaa jättää julkaisematta näitä pikkujuttuja, mitä tulee tehtyä :) Eiku ompelemaan!

    VastaaPoista

Psst! Kiva, että kävit vierailulla blogissani. Ilahduttaisitko minua vielä kommentoimalla näkemääsi ja lukemaasi?