torstai 28. toukokuuta 2015

Kangaskorillinen onnea uuteen kotiin

Kivojen yllärilahjojen keksiminen on vuosi vuodelta hankalampaa. Pari viikkoa sitten ystävälläni oli tupaantulijaiset. Lahjaksi halusin viedä jotakin itsetehtyä, jonka tekemiseen ei kuluisi koko päivää. Päätin ommella hyväksi havaitulla kaavalla (Klik!) ystäväni sisustukseen natsaavan kangaskorin.

Kankaan löysin Eurokankaan palalaareista. Tuotetta markkinoitiin afrikkalaisena puuvillana. Afrikkalaista tai ei, kuosissa oli täydellinen väri ja hieman kimallettakin arkea sulostuttamaan.

Vaikka ohuehko kangas olikin yllättävän ryhdikästä, päätin jämäköittää koria tukikankaalla, jonka silitin kiinni vuoriin.






Sujautin koriin sisälle cavaa (lemppariani), Clipperin vihreää teetä (lemppariani!), Kiertin bambuisen tiskirätin (lempparini!), muusikon pöytään passaavia lautasliinoja ja pussillisen vaahtokarkkeja.

Lahjan tietää olevan onnistunut, kun siitä ei millään malttaitsi luopua. Taidanpa ommella itsellenikin samanmoisen!

6 kommenttia:

  1. Onpa kiva kori! Kävin katsomassa tuota ohjettakin, periaatteessa aika simppeli, mutta itselle voisi sen pyöreän pohjan ompeleminen tuottaa tuskaa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo pohja on halkaisijaltaan niin suuri, että se on ihan helppo ommella, vaikka onkin pyöreä. Kiinnitä pohja lieriöön nuppineuloilla niin, että neulat ovat saumaan nähden poikittain. Hyvin se menee! :)

      Poista
  2. Miten mainio idea, jota voi soveltaa monelle lahjansaajalle! Kiitti vinkistä.:)

    VastaaPoista
  3. Hurjan kiva lahja! Ja kaunis kangas tosiaan. Pelkäisinpä hieman vähemmän ompelukonettani :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä niin helppo ommella, että onnistuu aloittelijaltakin, jos vain seuraa ohjeita :)

      Poista

Psst! Kiva, että kävit vierailulla blogissani. Ilahduttaisitko minua vielä kommentoimalla näkemääsi ja lukemaasi?