tiistai 20. joulukuuta 2011

Kuurankukkalapaset

Luulin jo, että en ehdi saada näitä lapasia ajoissa valmiiksi, mutta ehdinpä sittenkin! Viime viikolla aloin neuloa ystävälleni kiitokseksi lapasia. Jälleen kerran mallineule on Drops Designin käsialaa. Tällä kertaa jouduin tekemään ohjeeseen perustavanlaatuisia muutoksia, sillä käytössäni oli asteen verran paksumpaa lankaa kuin mitä ohjeen mukaan olisi pitänyt olla. Ohjeen lapaset on neulottu 64 silmukalla, minä käytin vain 52 silmukkaa. Eri silmukkamäärän takia jouduin muuttamaan vähän ranneosankin kuviointia. Kämmenpuolelle en tehnyt raitaa, vaan pikemminkin salmiakkikuviota. Kämmenen ja peukalon mallineuleet olen napannut (ja vähän muokannut) tästä ohjeesta.
Violetti lanka (tuntematonta merkkiä) oli vähän turhan epätasaista kuvioneulontaan, mutta ihan kohtuullinen lopputulos tuli kaikesta huolimatta. Harmaa lanka on Novitan Seitsemää veljestä. Tälläkin kertaa molemmat lankalaadut isotädin perintöä.

12 kommenttia:

 1. Siis aivan ihanan väriset lapaset!
  Ja malli on hyvin kaunis. Olen itse vähän arka vielä noiden kirjoneuleiden kanssa, pitäydyn vielä aika tavis- malleissa :o)
  Sukat tosin tein juuri aikas ihanalla Kerttu- mallilla.

  VastaaPoista
 2. Oi että, ihania kuvioneuleita oot tehnyt! Mulla on toteutusjonossa kirjosukat jämälangoista kunhan saisin ensin joitain keskeneräisiä projekteja alta pois. Pitääkin vilkaista noita Dropsin ohjeita :)

  VastaaPoista
 3. Ihana lukea näitä kommentteja! Kiitos! Dropsin ohjeet on kyllä kivoja, suosittelen. Harmi vain, että Turun Lankabaari ei enää myy noita Garn studion lankoja :/

  VastaaPoista
 4. Onnellinen toveri sai kauniit lapaset :)

  VastaaPoista
 5. Saajalta tuli aattona viesti "-- Lapaset muuten sopii kuin ööh... No kuin hanska käteen!" :)

  VastaaPoista
 6. Saat minut kateelliseksi taidoillasi!!!

  Miks kaikki ei osaa neuloa??

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniit lapaset ja muutenkin ihana blogi löytö! Ja mä rakastan tuota biisiä (Olettaen että blogin nimi viittaa smg:n lauluun):)

  VastaaPoista
 8. Päädyin lukemaan blogiasi pitkän mutkan kautta, muuta perille näytin tulevan. Ihania ideoita, liippaa läheltä omaa makua. Saankos lisätä sut meidän blogin luettuihin?

  Katariina/aikakivoja.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. Enni: Täällähän ihan punastuu :)
  Effi: Kiitos! Blogin nimi on tosiaan poimittu SMG:n biisistä :)
  Katariina: Kiitoksia! Saat toki lisätä linkin blogiisi! Tervetuloa lukemaan! :)

  VastaaPoista
 10. Ihanat tumput :). Huomasitko muuten haastattelupyynnön, jonka sun gmailiin lähetin?

  VastaaPoista
 11. Johanna: Kiitos! Hyvä että tulit täällä hihkaisemaan sähköpostista, ei ole tullut kovin usein kyseistä lootaa tutkittua. Yritän ehtiä vastaamaan ajoissa! :)

  VastaaPoista

Psst! Kiva, että kävit vierailulla blogissani. Ilahduttaisitko minua vielä kommentoimalla näkemääsi ja lukemaasi?