tiistai 21. helmikuuta 2012

21. kuva: Lempikuva

Paluu kuvahaasteeseen. Yritän saada kirittyä ohi menneet kuvat vielä helmikuun loppuun mennessä!

Tämän päivän aiheena oli a fave photo of you. No tota. Niinku suunnilleen jokainen suomalainen, en minäkään tykkää olla kuvattavana. Lempikuva itsestäni saa olla tällä kertaa vaikkapa tämä aito porilainen poseeraus Eetunaukion Mairen kanssa syksyllä 2010.Ikävä on mustaa lempitukkaa, josta hankkiuduin puolivahingossa eroon viime keväänä, kun päädyin hiusmalliksi. Kuvassa on myös lempikengät, joiden kärjet nauravat jo villisti, mutta kengät kuuluvat silti jokakeväiseen ja -syksyiseen lempivarustukseeni. Olen jo kahdesti toivonut Vagabondilta uusintaerää noista vaaleanruskeista Piura-saappaista, mutta ei ole vielä tullut myönteistä vastausta. Lempitukka ja lempisaappaat. Eiköhän tässä kuvassa ole siis ihan tarpeeksi lempeä ollakseen lempikuva.

5 kommenttia:

 1. Kengät näyttää aika paljon niiltä jotka ostin itse Biancosta syksyllä, kannattaa tsekata sekin jos matalia konjakinruskeita nahkasaappaita kaipaa. :)

  VastaaPoista
 2. Biancossa en ole kyllä hetkeen päässyt käymään. Olen kyllä yrittänyt pitää silmät ja korvat auki, josko jostain löytyisi saapaspari, joka vetäisi vertoja Vagabondin Piuroille. Ryökäleet tekevät kyllä samoja saappaita joka vuosi mustina ja tummanruskeina, mutta konjakkia ei ole eikä tunnu tulevan. Kiitos vinkistä kuitenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vielä sanomani, että Piura-mallissa on poikkeuksellisen pitkä varsi verrattuna about kaikkiin muihin malleihin ja merkkeihin. Tällaisille kilometrikoiville ei kyllä tahdo löytyä toisia yhtä täydellisiä saappaita kuin nuo ovat (olleet).

   Poista
 3. On muuten kivat ja nätin väriset saappaat! Itselläni on mustana tosi saman tyyppiset Vagabondit, jotka istuvat kuin hanska. En yleensä löydä sopivia saappaita, joten tulen olemaan pulassa kun niistä aika jättää...

  VastaaPoista
 4. Joo, Vagabond vain osaa tehdä just mulle hyviä kenkiä. Mulla on samat saappaat myös mustana, mutta nuo konjakin väriset saappaat jotenkin vain kruunaavat aina asun kuin asun.

  VastaaPoista

Psst! Kiva, että kävit vierailulla blogissani. Ilahduttaisitko minua vielä kommentoimalla näkemääsi ja lukemaasi?