maanantai 30. maaliskuuta 2015

Lapasesta jos toisestakin

Nyt on kyllä lähtenyt aivan lapasesta tämä blogitauko. Tämä ei ollut mikään tarkoituksellinen blogitauko, postausten välinen aika on vain venynyt venymistään.

Yritys on ollut hyvä jo tuolloin, kun olen nämäkin valokuvat napannut siinä ohuen ohuessa päivänvalon siivussa, jota tammikuun lopussa tarjoiltiin. Innostuin nimittäin neulomaan itselleni (!) lapaset. (Edelliset itselleni neulotut surullisen kuuluisat lapaset esittelin vuosi sitten tässä postauksessa.) Värit olin valinnut jo syksyllä kädentaitomessuilla mutta kuosin valitsemiseen sain tuhrautumaan tovin jos toisenkin. Inspiroiduin näistä liukuväri-idealla toteutetuista kynsikkäistä niin kovasti, että päätin röyhkeästi ryöstää idean ja neulaista lapaset.Lanka on silkki-villasekoitetta, joka ikävä kyllä on käytössä päässyt jo hieman nuhjuuntumaan. Pyhälapasina näitä kai pitäisi malttaa käyttää.


Tässä välillä Turkua hemmoteltiin jo 12 asteen lämpötiloilla, tänään taivaalta lenteli kasvoille jääkylmiä tiskirättejä. En siis pakkaa näitäkään lapasia ihan vielä säilöön.2 kommenttia:

  1. Pirteät ja kauniit! Nämä yllä jaksaa kyllä varmasti kulkea läpi räntäsateenkin. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja lämpimätkin ovat :)

    VastaaPoista

Psst! Kiva, että kävit vierailulla blogissani. Ilahduttaisitko minua vielä kommentoimalla näkemääsi ja lukemaasi?