tiistai 9. toukokuuta 2017

Matkalla kesään

Postaus on toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.

Olen jo muutaman kerran päässyt osallistumaan mahtavaan Bloggers' Inspiration Dayhin. Päivä on ollut jokikinen kerta antoisa, seuranani minulla on ollut joka kerta (vakavaa neuloosia poteva) ystäväni Katri.

Instrumentariumin pisteellä pääsimme mallailemaan Instrumentariumin Heritage-brändin aurinkolaseja. En olisi ikimaailmassa uskonut, että nuo pälet (suom. aurinkolasit) olisivat kasvoilleni passanneet (no kun silmälasejakin on maailman vaikeinta löytää), mutta yllättävän hauskat nuo olivat. Sanni Riihimäelle kiitos kuvasta!

Kehykset ovat Spectacles of time -mallistosta, joka nimensä mukaisesti on saanut inspiraatiota taannoisilta vuosikymmeniltä ja tuonut sen fiilikset tähän päivään. Lennättivät naisen tuonne Marilyn Monroen aikakaudelle. Eiku huivi päähän ja kellohelmat heilumaan!(Nämä ovat niitä harvoja hetkiä, kun tämä bloggaaja itse esiintyy kuvissa.)


Instrumentariumissa on nyt kaikki kehykset puoleen hintaan. Lisäksi saa toiset lasit kaupan päälle! Itse ajattelin piipahtaa ostoksilla vielä tämän viikon aikana, jahka tuo aurinko alkaa taas voittaa lumisateen. Kyllä se kesä on jo nurkan takana. On se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Psst! Kiva, että kävit vierailulla blogissani. Ilahduttaisitko minua vielä kommentoimalla näkemääsi ja lukemaasi?