keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Kameralaukku

Nyt kun mun kaikki tämänhetkiset projektit ovat pahasti kesken, voisin näyttää teille, mitä tein viime talvena ostettuani uuden kameran. Valmiit kameralaukut ovat lohduttoman rumia. Helmiä tietenkin löytyy joukosta, mutta niiden hinta on sitten puolestaan lohduton. Kameralaukun voi onneksi tehdä myös itse.

Uloin kerros on kaverin lahjoittamasta valkoisesta puuvillalangasta virkattua (muokattua) isoäidinneliötä, keskikerros on paksua (!) huopaa ja sisimpänä kerroksena on vielä irrotettava neopreenikankaasta tehty (vettä hylkivä) vetoketjullinen sisäpussi. Huopakerroksen sisäpuolelle on ommeltuna vetoketjullinen pikkutasku esimerkiksi kameran puhdistusliinaa varten. Laukun pohjalla on huovalla päällystetty pahvivahvike.

Senttiäkään en tuhlannut tähän projektiin, sillä kaikki käytetty materiaali löytyi nurkkieni kätköistä. Vetoketjut, magneettineppari ja hihnat napattu vanhasta purkutuomion saaneesta käsilaukusta.

11 kommenttia:

 1. Goddamn nainen, onko mitään mitä sä et osaisi tehdä? :D Noin sievälle kameralaukulle olis kyllä tarvetta itse kullekin.

  VastaaPoista
 2. Wau! Harmi että mun miäs (ts. pääasiallinen kamerankuljettaja) ei taitais arvostaa samanlaista :(

  VastaaPoista
 3. Pirita: En osaa esim. pumpata pyöränrenkaisiin lisää ilmaa. Ne aina tyhjenee sitä mukaa, kun mä yritän hikipäissäni saada niitä täyteen. Mutta kiitos kehuista! :)

  Unisukka: Miehelle kelpais varmaan esim. kokonahkainen versio? Vaihtoehtoja on miljoonia :) Siitä vain askartelemaan!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Hyvin on kulkenut kamera tuossa laukussa tähän päivään asti ja toivottavasti vielä pitkään jatkossakin :)

  VastaaPoista
 5. Tää on kyllä HIENO! Kelpais miullekin ton tylsän ja ruman tavislaukun tilalle :)

  VastaaPoista

Psst! Kiva, että kävit vierailulla blogissani. Ilahduttaisitko minua vielä kommentoimalla näkemääsi ja lukemaasi?