tiistai 4. lokakuuta 2011

Trikoosuikalehuivi

Meinasin jo jättää tämän trikoosuikalehuivin tarkemman käsittelyn kokonaan väliin, mutta menin jo siitä jotain hihkumaan aiemmassa julkaisussa, ja sitä jo ihan livenäkin kehuttiin useammalta taholta, niin koin velvollisuudekseni pistää siitä vielä pari rumaa kuvaa. Musta on muuten kiva väri, mutta paskamaisin valokuvattava. Jos musta on kuvissa musta, siitä näkyy vain iso ruma musta klöntti. Kun mustaa ylivalottaa, siitä tulee vain ruma. Päädyin ylivalotukseen.


Materiaalina on käytetty revennyttä trikootoppia ja kirpparilta ostettua matonkudetta. Topista leikkasin noin 20 senttiä korkean rinkulan, jonka "sisään" ompelin suikaleita kahdelle eri tasolle. Trikookude menee muuten rullalle, jos sitä venyttää pituussuunnassa, niistä suikaleista tulee tuollaisia pötköjä. En tiedä montako metriä trikoota tuossa on suikaloituna, mutta ainakin viisi. Kiepsauttele osa suikalaista isommiksi lenkeiksi ja osa pienemmiksi. Ymppää joukkoon muutama eripaksuinen palmikko ja nahkatakin vanha (rikkinäinen) vetoketju, niin lopputulos on kutakuinkin samanlainen kuin mulla.

Pakko vielä huomauttaa, että viimeisen kuvan ilme on ihan omasta takaa. Valokuvissa mun naama ei pysy alkuunkaan kuosissa. Vähän sama ongelma kuin Chandler Bingillä konsanaan. Onneksi huivi sentään näyttää edes suurin piirtein siltä kuin se näyttää livenäkin.

5 kommenttia:

 1. Vau, hieno! Täytynee inspiroitua tästä itsekin :) Ja ihan totta tuo mustien vaatteiden/asusteiden valokuvaamisen tuska. Ihan sama miten kiva vaate, niin kuvassa näyttää, että pukeutuu mustaan jätesäkkiin.

  VastaaPoista
 2. Hei, lisäsin muuten sut tonne mun tykättyihin blogeihin omaan blogiin, kerroppa toki jos et halua sillä listalla olla niin poistan...ihan luvatta kerta menin lisäämään...:(

  VastaaPoista
 3. Ilo inspiroida! Siitä sitten vain teeppareita saksimaan! :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa uusiokäyttöä. Tykkään!

  VastaaPoista

Psst! Kiva, että kävit vierailulla blogissani. Ilahduttaisitko minua vielä kommentoimalla näkemääsi ja lukemaasi?