torstai 21. kesäkuuta 2012

Sukkanauha

Reilun viikon päästä siskoni avioituu (minibudjetilla) takapihallaan koivumetsän keskellä. Minä olen kaaso ja innokas askartelija, joten minulle on napsahtanut aika moni nakki. Tällä hetkellä uunissa kypsyy kakkukoristeet (niistä lisää myöhemmin) ja aiemmin tällä viikolla ompelin sukkanauhan.

Ainut pyyntö oli laittaa sukkanauhaan jotain sinistä, ja minähän tein työtä käskettyä. Virossa toimii suuri kangaskauppaketju nimeltään Abakhan Fabrics. Jos eksyin jompaankumpaan Tartossa sijaitsevaan Abakhaniin, niin en päässyt sieltä ulos tuntia lyhyemmässä ajassa. Voi sitä kankaiden, lankojen, nappien ja nauhojen määrää! Valkoisen ja sinisen sukkanauhapitsin kalastelinkin jättilaareista pilkkahintaan (puhutaan sellaisista summista, joita suomalaisilla kolikoilla ei pysty maksamaan). Valkoiset helmet ja musta pitsi löytyivät varastoista jo ennestään. 

En halunnut sukkanauhasta sitä tavallisinta (ja tylsintä) mahdollista valkoisen ja sinisen nauhan yhdistelmää, mutten kuitenkaan mitään jenkkiöveriäkään, sillä siskon mekonhelmat eivät sellaista peittäisi. Sisko siskon tuntee, sillä siskon mielestä tämä oli "tosi kiva" (mikä on porilaisen suusta käytännössä suurin mahdollinen kehu).1 kommentti:

Psst! Kiva, että kävit vierailulla blogissani. Ilahduttaisitko minua vielä kommentoimalla näkemääsi ja lukemaasi?