keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Mietemagneettien muodonmuutos

(Kuva)

Uus viikko, uus läppäri, uus vessa ja uudet magneetit. Kaaoksen keskeltä on etsittävä järjestystä, ristiriidoista yhteisymmärrystä, ja on muistettava, että vaikeuksista löytyy tie voittoon. Tuota Einsteinin lausumaa voisi joskus toistella itselleen mantramaisesti. Onneksi asioilla on aina tapana järjestyä.

Päivän puheenaihe on magneetit. Tiedättehän te ne markettien käytävillä tönöttävät mietemagneettitelineet? Omiin nurkkiini oli muutama halpismietemagneetti vuosien varrella eksynyt. Nimenomaan nurkkiin, jääkaapinovesta niille ei ole vuosiin löytynyt paikkaa. Niks naks ja magneetit olivat muuntautuneet pieniksi valokuvakehyksiksi. Aiemmin syksyllä tekemäni vanhojen negojen pinnakkaisvedokset pääsivät nyt esille keittiöön. Vasemman yläkulman magneetin sisus on leikattu vanhan Camilla Hackmanin suunnitteleman muistilehtiön kannesta.


P.S. Tuo einsteinismi on muuten magneetti.

4 kommenttia:

  1. Hyvä idea! Ne mietelausemagneettien kuvat/tyyli on jotenkin aika mauttomia. :D

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvä idea! Mullakin pyörii laatikoissa muutama lahjaksi saatu mietelausemagneetti, joissa on aika jäätävät kuvat... :D Nehän voisi kaivella esiin ja tuunata tuohon malliin!

    VastaaPoista
  3. Minäkään en ollut aiemmin huomannut, että muovipleksi on vain naksautettu sinne kehysten sisään. Helppoa kuin mikä!

    VastaaPoista

Psst! Kiva, että kävit vierailulla blogissani. Ilahduttaisitko minua vielä kommentoimalla näkemääsi ja lukemaasi?