keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Elämänlankalapaset

Muistatteko te vielä jälkikäteen, mitä olette miettineet, kun neuloitte jotakin työtä? Minulla on tapana purkaa stressit ja murheet neulomuksiini. Moneen käsityöhön jää muistijälki siitä, mitä tekohetkellä on ollut sydämellä. Tämä lisää tietynlaista henkistä sidettä tekeleisiin.

Syksyllä mieltäni vaivasivat muiden muassa muutto-ongelmat ja sairastelusta aiheutunut hillitön opiskelukiire. Rentouduin neulomalla lapasia. 


On ehkä jo käynyt selväksi, että pidän kirjoneuleista. Tämänkin ohjeen löysin DropsDesignin mallistosta. Nimeltään kuosi on Moonflower, suomalaisittain kuukukka, virallisesti kai kyseessä on kasvi nimeltä elämänlanka. Miten oivallisesti tuo kasvin nimi sopiikin tähän aiheeseen?


Kaikki lankani ja käsityötarvikkeeni olivat varastossa odottamassa lopullista muuttoa, joten astelin markettiin ja nappasin mukaani yhden kerän kirjavaa ja yhden kerän mustaa Novitan Nalle-lankaa. Vahvuudeltaan lanka vastaa melko hyvin Dropsin Fabelia, mikä vaikutti myös ohjeen valintaan.
Lopputulos oli parempi kuin osasin odottaa. Tykkään väriyhdistelmästä ja kuviosta, mutta kaiken lisäksi käsiala on täydellisen joustavaa ja käsineen koko juuri omaan käteen passeli. Varsi on niin pitkä, että siitä riittää hyvin lämmittämään myös rannetta. Näistä tuli välittömästi ylivoimaiset lempparilapaset.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä tehdessä meinasi vähän epäusko iskeä, että erottuuko tuo kuvio riittävän hyvin, mutta erottuuhan se :)

   Poista
 2. On kyllä kaunis malli ja kauniit värit. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Minäpä tulen vierailemaan Aurinkokujalle! :)

   Poista

Psst! Kiva, että kävit vierailulla blogissani. Ilahduttaisitko minua vielä kommentoimalla näkemääsi ja lukemaasi?