Karviaismarjahillo
1 litra punaisia karviaisia
1/4 dl vettä
1 tl kardemummaa
1 kanelitanko
3 dl hillosokeria
Huuhtele marjat vedellä. Perkaa marjoista kannat terävällä veitsellä. Halkaise marjat kahtia ja laita ne kattilaan muiden ainesten kera. Keitä hiljalleen noin 20 minuuttia tai kunnes marjat ovat täysin hilloutuneet. Poista kanelitanko ja purkita hillo kuumennettuihin lasipurkkeihin.
---
Satsi numero kaksi toteutettiin muutoin samalla tavalla, mutta kardemummaa en pannut, kanelitankoja oli kaksi ja lisäksi makua oli tuomassa yksi tähtianis ja puoli desiä fariinisokeria. Veden sijaan käytin nesteenä puolikkaan sitruunan mehua, ja heitinpä joukkoon sitruunankuoriraastettakin. Raikkaan kirpsakkaa hilloa!
Otan sinulta ohjeen hillon tekemistä varten.
VastaaPoistaToivottavasti hillo onnistuu! :)
VastaaPoistakiitti ohjeesta.ei kun hillon tekoon
VastaaPoistaMukavaa hilloamista!
VastaaPoistaTeempä tällä ohjeella tuplasatsina. En oo ennen tehny, jää nähtäväksi kelpaako lapsille, vai saanko syyä hilloni yksin ;)
VastaaPoistaEikö tuohon käy vihreät karviaiset?
VastaaPoistaToki voi käyttää myös vihreitä karviaisia, väri vain ei ole sitten tuollainen kuin kuvassa! En ole kyllä itse koskaan kokeillut vihreillä karviaisilla... :)
VastaaPoista