sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Origamisydänkirjanmerkkejä

Tänä vuonna joulukorttiaskarteluni oli lähinnä paperintaittelua. Niin kuin viime vuonnakin, tein joulukortteihin origamikoristeet. Viimevuotinen oli jonkinlainen kukkaviritelmä vanhasta nuottipaperista, tänä vuonna tein sydämenmuotoisia kirjanmerkkejä vanhan Lahden muotoiluinstituutin Alavalla maalla -kalenterin (2011) sivuista. Vahvasta paperista tehdyt mustavalkoiset valokuvasivut ja kultaiset muistiinpanosivut sopivat hyvin tällaiseen askarteluun.


Viime vuonna eräs ystäväni ilmoitti irrottaneensa origamikukkaviritelmän kortista ja tehneensä siitä jääkaappimagneetin. Niinpä päätin tänä vuonna tehdä jotain sellaista, joka olisi käyttökelpoinen esine jo sellaisenaan.


Osan korttipohjista ostin Tiimarista, osa löytyi varastoista. Leikkelin vanhoja mainoksia ja teippailin vähän koristuksia Teippitarhan washiteipeillä. Myös tuo läpinäkyvä Dymo-teippi on Teippitarhasta. Jokainen kortti on erilainen, mutta sama tyyli jatkui ensimmäisestä kortista viimeiseen asti.


Ohje sydänkirjanmerkkeihin löytyy täältä.

2 kommenttia:

  1. Oli ihan pakko heti päästä kokeilemaan :)

    VastaaPoista
  2. Valtavan ihania joulukortteja! Nyt harmittaa, etten itse tullut hommanneeksi tuota Muotsikan kalenteria. Näyttää nimittäin niin upealta materiaalilta tässä hommassa.

    VastaaPoista

Psst! Kiva, että kävit vierailulla blogissani. Ilahduttaisitko minua vielä kommentoimalla näkemääsi ja lukemaasi?