sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Voita liput nukketeatterijuhlaan!

Sain Nukketeatterijuhla TIP-Festiltä (Turku International Puppetry Festival) arvottavakseni kaksi lippua vapaavalintaiseen näytökseen. Itse en harmikseni ehdi tänä vuonna nauttimaan TIP-Festin tarjonnasta, mutta teillä on nyt mahdollisuus päästä tutustumaan nukketeatteriin!


Nukketeatteri ei suinkaan ole vain lapsille suunnattua teatteria: itse kävin viimeksi keväällä katsastamassa Shakespearen Myrsky-näytelmään perustuvan esityksen. Ja voi pojat, kuinka mainio esitys se olikaan!

Noiduttu leikki / Kuva: Jussi Virkkumaa
Jos joutaisin TIP-Festiin, menisin mitä luultavimmin sunnuntaina (17.11.) katsomaan Noiduttua leikkiä tai Herra Pampun himoja. Pelkästään nuo nuket ovat katsastamisen arvoisia!

Herra Pampun himot / Kuva: Milla Järvipetäjä

Homman nimi on seuraava: Tutustu TIP-Festin nettisivuihin ja kommentoi tähän postaukseen, mikä TIP-Festin tarjonnasta houkuttelee eniten ja olet mukana arvonnassa. Voittaja julkaistaan keskiviikkoiltana 13.11. eli päivää ennen nukketeatterijuhlan alkua. Aikaa osallistua on 13.11. kello 18:aan asti. Muistathan käyttää nimimerkkiä ja ilmoittaa kommentissa sähköpostiosoitteesi.

Tapahtuman Facebook-sivuille pääset tästä.

P.S. Tämä ei ole maksettu mainos eikä bloggaaja saa tästä arvonnasta kuin hyvän mielen. :)

1 kommentti:

  1. Voi! Minua kiinnostavat monet näytökset, mm. Gaspare Nasuto, La mer en pointillés ja Noiduttu leikki.

    Mörri
    mtirri@abo.fi

    VastaaPoista

Psst! Kiva, että kävit vierailulla blogissani. Ilahduttaisitko minua vielä kommentoimalla näkemääsi ja lukemaasi?