tiistai 28. toukokuuta 2013

Lehtiä, lehtiä, lehtiä... ja arvonta!


Kuuluuko armaaseen lukijakuntaani muitakin lehtien plärääjiä? Onko nurkkiin kertynyt lehtipino jos toinenkin? Niin minullakin. Olkoonkin lehti aina joskus ilmaisjakeluna postilaatikkoon kolahtava Ruoka-liite, lehtien kuvia on aina yhtä mukava ihastella ja niiden sivuja hypistellä. Saavat iPadit ja muut täppärit ihan rauhassa yrittää vallata lehtimarkkinoita, ei paperista lehteä (saati kirjaa) korvaa yhtikäs mikään. Ja iPadista ei voi kyhätä varaistuinta vyön avulla, toisin kuin nurkkia valtaavista lehtipinoista.


Ideat käsitöihin, ruuanlaittoon ja sisustukseen tulee varastettua vähintäänkin alitajuisesti joko lehdistä, kirjoista, blogeista tai Pinterestistä. Fakta on kuitenkin se, että mökkilaiturilla aurinkoa palvoessa on paljon mukavampi tuntea ihka oikea lehti hyppysissään kuin pelätä kalliin läppärinsä sukeltavan järven pohjamutia.


Kotiin tilattuna minulle on tullut jos jonkinsorttisia lehtiä ihan lapsuudesta asti. On tullut pätkiä Rumbaa ja Soundia, Mondoa ja Modaa kuin myös Avotakkaa, Dekoa, Trendiä ja Oliviaa. Ikisuosikkini, Imagen, tilaamista olen jatkanut jo vuosikaudet. Suuri Käsityökerho -vuosikerrat (OI, NE KASARIT!) olen ennakkoperinyt vastikään äidiltäni ja siskon sisustuslehdet ovat kiertäneet ahkerasti perheen sisällä naiselta toiselle. Mammalta kulkeutuneet ja vintin kätköistä löytyneet vanhat lehdet ovat jo suorastaan aarteita. Ja onhan noita vanhoja lehtiä hauska selailla ihan noin vain ajankuvankin tähden.Lehtikuninkaan tarjoaman yhteistyön innoittamana tilasin juuri kivalla aleprosentilla itselleni pitkästä aikaa muutaman numeron Divaani-lehteä. Lehden on oltava vähintäänkin yhtä hyvä kuin Divaani-sivuston ahkerasti koluamani blogit. Pakko myöntää, että kaupanpäälliseksi luvattu ihana Iittalan Kastehelmi-kulho ei edesauttanut peruuta-napin painamista.

Ja jotta lehdet voisivat ilahduttaa teitäkin, päätin myös arpoa lukijoitteni kesken pätkän erästä sisustuslehteä (jonka tarkempi sortti jääköön yllätykseksi). Osallistuaksesi arvontaan sinun tarvitsee vain kommentoida tätä postausta. Muista keksiä nimimerkki, jos kommentoit anonyymina, niin saan voittajaan yhteyttä. Kerro myös sähköpostiosoitteesi, jos nimimerkin kautta ei pääse blogiisi. Aikaa on vain tämän viikon perjantaihin (31.5.) asti! ARPAONNEA!

---
edit. Ennen kuin joku ulkomailta kirjoitteleva haluaa osallistua, on minun pakko tässä välissä muistuttaa, että lehden voi toimittaa vain kotimaiseen osoitteeseen! :)

15 kommenttia:

 1. Oijoi, osallistun!
  Mä luen lehtiä ihan hirmuisen paljon. Useat lehdet saan kierrätettynä anopilta, mutta kiitettävästi kannan niitä uutukaisina kaupastakin kotiin. Tällä hetkellä en tilaa mitään lehteä, jotkut kyllä houkuttaisivat.
  Lehdet on mulle paras rentoutumiskeino. Ne on sellasta melkosen aivotonta viihdettä, jota varten ei juuri tarvitse keskittyä. En saa samaa rentoutusta aikaiseksi kirjojen parissa, kirjoja kun ei yleensä malta laskea käsistään ja tarina pyörii päässä kirjan suljettuakin. Lehtien kanssa tätä ongelmaa ei ole, lehden voi laittaa sivuun kesken artikkelinkin.

  Mulla on ihan mieletön pino taas lehtiä, mitkä pitäs viedä uusille lukijoille, mutta tuo aikakauslehdistä vyötetty rahi alkoi kiinnostamaan nyt niin paljon, että saatanpa pitää lehdet itselläni, tai ainakin vaatia takaisin...

  (inkivaeaeri@gmail.com)

  VastaaPoista
 2. Sisustuslehdet on aina mukavaisia, vaikka taitaahan nuita jo muutama nurkista löytyä... Mutta jos voitto sattuis napsahtamaan saisin hyvän syyn niputtaa istuimia nuista vanhoista lehdistä :)

  ~Menninkäinen~

  VastaaPoista
 3. Osallistun. Oon vähän ahdistuvaista sorttia lehtien kanssa. Äkkiä pitää saada pois silmistä. Pitäis hankkia joku kaunis lehtiensäilytyspaikka. :)

  VastaaPoista
 4. Osallistun! Ihanan näkönen toi kuva missä on pistetty istuintyyny lehtien päälle!oi oi! ahonniskapinjaa@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Olispa kiva voittaa pätkä jotain "hömppälehteä". Trendin tilaukseni nimittäin loppui vastikään ja nyt luen vain kovaa asiaa: Tiedettä ja Kuukausiliitettä. Mä säilytän yleensä lehtiä jonkin aikaa, mutta muutossa niiden pinojen raahaaminen on aika turhauttavaa, joten lehtivarastot on nyt suurimmaksi osaksi joutuneet paperinkeräykseen eikä uusia ole vielä ehtinyt kertyä. Suurta Käsityötä tilasin joskus jonkin pätkän, niitä mulla on tallessa sellainen pino, josta olen kuvitellut jonain päivänä jotain tekeväni. Ihan oikeassa oot kyllä siinä, että paperilehti on ihan eri juttu kuin sähköinen, jotenkin rentouttavampi.

  VastaaPoista
 6. Kesälukemista olisi mukava voittaa! Sopivasti siihen kun lomailu alkaa jo viikon päästä, hiphei!! :)

  VastaaPoista
 7. Mun kesälomailu parvekkeella virkkuukoukun ja villalankojen kanssa onkin kaivannut jotain lehteä luettavaksi :) Tällä hetkellä kun postiluukusta kolahtaa vain Kotoliving, ja sekin niin harmittavan harvoin.

  VastaaPoista
 8. Olen silloin tällöin tilannut Kodin kuvalehteä ja Kotiliesiä kotiin, mutta yleensä selaan kaikki kiinnostavat sisustus ja ruoka lehdet kirjastossa.

  VastaaPoista
 9. Lehdet on ihania. Ja tosiaan sellaisia huolettoimein kesäpäivien symboleja. Kun on aurinkoa ja aikaa, voi ottaa viltin ja mennä nurmikolla hyvän lehen kanssa. Se on ihanaa! Kiitos arvonnasta, mulla ei oo varaa tällä hetkellä mihinkään lehtiin, tämä siis lämmittää mieltä kovasti :)

  hennakaisa.kinnunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Tuopa on hieno idea käyttää lehtipinoa! Mukana haluan olla!

  VastaaPoista
 11. Onhan noita lehtiä kertynyt isot pinot, mutta kyllä mukaan vielä mahtuu...eli mukana ollaan arvonnassa...:)

  VastaaPoista
 12. Oi, hieno arvonta! Itse en ole Aku Ankan jälkeen uskaltanut tilata mitään lehteä, kun en pysty päättämään, mikä niistä olisi paras. Olispas kätevää, jos joku tekisi sen päätöksen mun puolesta.^^

  VastaaPoista
 13. mukana! lehdet on kivoja, mutta opiskelijabudjetilla niitä ei käytännössä tilata kotiin...
  -Repsu

  VastaaPoista
 14. Oih ihana arvonta! Meillä käytiin juuri lehtipinot läpi, aika moni sai siirtyä uuteen kotiin luettavaksi. Niitä lehtiä tosin oli jo usea sata joten ehkä oli aikakin karsia. Olisi kyllä ihana voittaa tämä arvonta ja saada perjantai iltoihin lisää luettavaa :)
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista

Psst! Kiva, että kävit vierailulla blogissani. Ilahduttaisitko minua vielä kommentoimalla näkemääsi ja lukemaasi?