perjantai 7. helmikuuta 2014

Huopahemmon elämää

 Moni jo kyselikin, mitä huopaeläimille kuuluu. Eipä niille hassumpaa! Tyypit tapasivat toisensa jo marraskuussa ja tulivat kovin hyvin toimeen keskenään. Ei sen ole niin väliä, onko pöllö vai kaimaani, samaa eläinkuntaa yhtä kaikki!

Noppa, Repa, Sipe, Pöntsä, Lemppari, Koo, Pike ja Sepi
Kun viralliset perhepotretit oli ikuistettu, päättivät he yhdessä tuumin kokeilla eläinpyramidin rakentamista. Ja hienostihan se sujui!
Mutta heillä oli kaikilla vielä yksi suuri toive: he halusivat lentää!


Koelento keittiössä sujui niin mallikkaasti, että he päättivät kääriytyä lahjapaperiin ja yllättää tyttövauvan jouluaattona. He halusivat lentää kaikki yhdessä tytön pinnasängyn yllä. Tyypeistä tuli mobile!


P.S. Kuvassa ripustuslangoissa on vielä säätövaraa, jotta huopahemmot saa roikkumaan sopivalle tasolle. Itse teossa mobilesta ei (vielä) valitettavasti ole kuvaa.

19 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Olen itsekin kovin tyytyväinen lopputulokseen :)

   Poista
 2. :D Huippu postaus! Nää sun huopahemmot on niin ylisöpöjä, ihan parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Näitä huopahemmoja on muutama kaveri jo tilaillut, saas nähdä, milloin iskee seuraava neulahuovutusflow meikäläiseen :)

   Poista
 3. Ihan mieletön mobile!! Oliko sulla alunperinkin tarkoituksena tehdä huopahemmoista mobile vai keksitkö sen vasta aloitettuasi tehtailun? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mobile oli alun perinkin suunnitelmana :) Itse asiassa ensin päätin, että teen mobilen, sitten satuin kirjastossa törmäämään siihen Huopahemmot-kirjaan :) Ja kiitos!

   Poista
 4. Upee! Mä ehdinkin jo miettiä, et mitäköhän noista tulee. :) Aivan mahti idea ja hyvin oot toteuttanu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Idean saa mieluusti varastaa: huopahemmomobileja ei ole maailmassa koskaan liikaa! :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Viikonloppuna saatiin mobile vihdoin pinnasängyn päälle roikkumaan. Kovasti tyttö oli kiinnostunut lentelevistä hemmoista :)

   Poista
 6. Nuo huopahahmot ovat loistavia! Löysin blogisi noin puoli vuotta sitten kunnes unohdin blogin nimen. Kovien etsintöjen jälkeen löysin viimein sattumalta tänne! Nyt laitan blogi osoitteen ylös :)

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa takaisin! Yritän saada blogivaihteen taas päälle :)

  VastaaPoista

Psst! Kiva, että kävit vierailulla blogissani. Ilahduttaisitko minua vielä kommentoimalla näkemääsi ja lukemaasi?