tiistai 17. heinäkuuta 2012

Kierrätysmatskuista kortti

Viikonloppuna herkuteltiin ystävieni häitä Ruissalossa. Puitteet olivat aivan mahtavat, niistä tuore rouva kertonee itse tarkemmin vielä hääblogissaan.Tällä kertaa en ehtinyt itse tehdä lahjaksi mitään, vaikka idea olikin kehittynyt mielessäni melko valmiiksi (ehkä mä vielä toteutan ideani ja annan jälkikäteislahjan). Valitsin morsiusparin häälahjatoivelistalta varaamattoman tuotteen ja panostin vähän paketointiin. Kortin sentään ehdin askarrella omin kätösin.Pitsinauhaa, pitsikukkaa, kaupasta poistettuja hintanumeroita sekä yli jäänyttä lasikuitutapettia jostain vanhempieni varastojen kätköistä. Siinä se. On siellä sisällä myös eden ahbezin (Nature boy 1948) legendaariset sanat

the greatest thing you'll ever learn
is just to love and be loved in return

2 kommenttia:

  1. Kortti ja paketti olivat ihanan kauniita! Paketin sisältö tuli tarpeeseen, siksipä listalla tietenkin olikin. Kaikki meni nappiin, olen kovin onnellinen :,). Ainoa asia, mikä jäi harmittamaan, on etten saanut aamupalaksi hääkakkua, niin kuin olin haaveillut jo kauan. Emme itse asiassa saaneet itse juhlissakaan santsipalaa: kakku oli niin hyvää, että ehti loppua! Olisivat voineet ethdä vielä enemmän sitä! :)

    VastaaPoista
  2. Kakku oli kyllä hullun hyvää! Jos paketin sisältö muuten tekee tenät jossain vaiheessa, niin siinä on kahden vuoden takuu. Kuitti on mulla. Soitellaan!

    VastaaPoista

Psst! Kiva, että kävit vierailulla blogissani. Ilahduttaisitko minua vielä kommentoimalla näkemääsi ja lukemaasi?