torstai 13. kesäkuuta 2013

Puhdistava puhelinpussukka

Nyt on ihmiset loma tehnyt terää tämän neidin aivonystyröille. Siirryin viime viikolla (ehkä hieman jälkijunassa) älypuhelinten aikakauteen. Ensimmäinen asia, joka alkoi häiritä, oli uskomaton sormenjälkien määrä kosketusnäytössä.


Tokihan uudella ja älykkäällä puhelimella pitää olla suojapussukka, se on päivän selvä juttu. Lähdin reissuun heti seuraavana päivänä puhelimen ostosta, ja matkalle oli tehtävä ensi hätään ihan perusperus viiden minuutin pussukka, jota en teille edes esittele.


Silmälasien pitkäaikaisena käyttäjänä tiesin varsin hyvin, että mikrokuituliina on avain sormenjäljettömän kirkkaaseen onneen. Heti ensimmäisenä reissupäivänä mieleeni juolahtikin ajatus mikrokuituliinalla vuoratusta vettähylkivästä kännykkäpussista. Nerokasta, vaikka itse sanonkin. Joka kerta kun kännykän paljastaa pussukastaan, ovat sormenjäljet kadonneet sen siliän tien. Siuh ja viuh! Uusi gorillalasinäyttöni on niin puhdas, että siitä voi peilailla ikkunasta näkyviä puita.


Ulkokuori on samaisesta Hemtexin tekstiilivahakangasliinan jämäpalasta kuin passipussikin, vuori on puolestaan vanha (kääntöpuoleltaan susiruma) mikrokuituliina, jonka olen saanut joskus jostain kaupanpäällisenä. Nyt sain ruman puolen piiloon ja valkoisen puolen ansaitsemaansa käyttöön. Nepparilla suu kiinni, jottei puhelin karkaa kodostaan.


Tämän lähemmäs taikuutta en taida koskaan päästä.

12 kommenttia:

  1. tosi siisti idea! pitääkin pistää korvan taakse :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ota se myös pois korvan takaa, jotta saat pussukan toteutettua! :)

      Poista
  2. Loistoidea! Mullakin on ollut suunnitteilla kotelo, mutta tällaista en ollut miettinytkään.

    VastaaPoista
  3. Jep, toteutukseen menee mullakin :) Löysin sun blogin toissa iltana ja ihastuin täysin! Eilen illalla tulin jatkamaan lukemista ni mulle tuli ilmotus et blogi on suljettu :( Harmitti niin vietävästi. Nyt sit ajattelin vielä kokeilla ni tadaa, täähän toimii! Mahtavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi hauska nähdä, millaisia toteutuksia olette keksineet :)

      Poista
  4. Kaverit ehdotti jo patentoimista, mutta ei ole just nyt kymppitonnia pistää patenttiin. Saanpahan jakaa idean lukijoideni kanssa :) Muutama tilaus tuli välittömästi pussukan heille esiteltyäni :)

    Ja Merja: Google sulki väliaikaisesti myös blogini, kun joku ilkimys yritti kaapata mun Google-tilini. Kaikki toimii taas, en ole menossa minnekään! :)

    VastaaPoista
  5. Neiti, olette nero! Ja paitsi että pussi on käytännöllinen, se on myös tosi kaunis. Mulla on uuden luurin hankkiminen edessä piakkoin, ja tällä kertaa suojapussin käyttö ois kyllä voittajan valinta. Täytynee alkaa ompeluhommiin heti kun tiedän minkäkokoisesta palikasta on kyse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nero on kolmas nimeni :P Siitä vain surrauttelemaan! :)

      Poista
  6. Vau, tuo on kyllä hieno, ja näppärä tuo kiinnitys. Itse en omaan läppäripussukkaani laittanut mitään nipsua tai napsua, mutta puhelinpussissa se olisi kätevä, niin ei tarvitsisi tehdä ihan jämptin kokoista pussukkaa. Missä olet muuten painanut/painattanut tuon Melkein kuin uusi -nauhan? Itse kaipailisin omalle tuotemerkille kangasmerkkien lisäksi myös tuollaista nauhaa, mutta ei myöskään huvittaisi maksaa siitä maltaita...

    VastaaPoista

Psst! Kiva, että kävit vierailulla blogissani. Ilahduttaisitko minua vielä kommentoimalla näkemääsi ja lukemaasi?